TOGAF® 9 Certified – Level 2 (inclusief examen)

TOGAF® 9 Certified – Level 2 (inclusief examen)special

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Vervolgcursussen

Doel

 • In deze TOGAF® 9 Certified - Level 2 opleiding doorloop je gedurende drie dagen in detail TOGAF versie 9. De training is een prima voorbereiding op het TOGAF 9 level 2 examen. Als je dit examen behaalt word je geregistreerd als gecertificeerd architect bij The Open Group. Het examen vereist naast de training enige zelfstudie.

Doelgroep

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die TOGAF 9 Foundation - Level 1 heeft afgerond. En die zich verder wil verdiepen in het gebruik van TOGAF® ten behoeve van het opzetten van een enterprise-applicatiearchitectuur door middel van TOGAF®. Bijvoorbeeld in de rol van consultant, business- of enterprise-architect.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

TOGAF® 9 Foundation - Level 1 (inclusief examen) of vergelijkbare kennis.
Om deze training te kunnen volgen moet je in het bezit te zijn van het TOGAF 9 Foundation - level 1 certificaat.

Bijzonderheden

Het cursusmateriaal stellen wij digitaal beschikbaar. Wij sturen dit vooraf op.

Onderwerpen

De laatste module van deze opleiding legt de nadruk op het transformatie en governance aspect van Enterprise architectuur. Deze module zorgt ervoor dat de practitioner een inzicht krijgt in de context van Enterprise architectuur binnen een organisatie en de omringende governance functies. De themas van deze module kan je hieronder vinden:
De derde module van onze opleiding gaat in op de verschillende Enterprise architectuur taken en geeft de practitioner de nodige informatie die nodig is om architectuur activiteiten binnen alle vereiste domeinen tot een goed einde te brengen. De inhoud van deze module betreft onder andere:
De tweede module van deze cursus geeft informatie over het opzetten van een architectuur in de praktijk. Het betreft fundamentele onderwerpen zoals start-vereisten en hulpmiddelen/tools en technieken die nodig zijn voor het uitvoeren van een Enterprise Architectuur. De inhoud bestaat uit volgende onderwerpen:
Deze module geeft een overzicht van de essentiële basis onderwerpen van TOGAF 9. Het biedt de practitioner een solide TOGAF 9 basis. De inhoud van deze module behelst volgende onderwerpen:
De laatste module van deze opleiding legt de nadruk op het transformatie en governance aspect van Enterprise architectuur. Deze module zorgt ervoor dat de practitioner een inzicht krijgt in de context van Enterprise architectuur binnen een organisatie en de omringende governance functies.
De derde module van onze opleiding gaat in op de verschillende Enterprise architectuur taken en geeft de practitioner de nodige informatie die nodig is om architectuur activiteiten binnen alle vereiste domeinen tot een goed einde te brengen.
De tweede module van deze cursus geeft informatie over het opzetten van een architectuur in de praktijk. Het betreft fundamentele onderwerpen zoals start-vereisten en hulpmiddelen/tools en technieken die nodig zijn voor het uitvoeren van een Enterprise Architectuur.
Deze module geeft een overzicht van de essentiële basisonderwerpen van TOGAF 9. Het biedt de practitioner een solide TOGAF 9 basis.

 • Module 1: TOGAF Foundation overzicht
 • Module 2: Praktijk Implementatie
 • Module 3: Architectuur Ontwikkeling
 • Module 4: Architectuur Transformatie

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: TOGAF® 9 Certified - Level 2 (inclusief examen)

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     AkkoordIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     Andere reviews

     ervaringen verzameld via Logo Springtest

     Lucienne Groenendaal

     Secretarieel medewerkster

     "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

     9

     Ariana Scheepers

     "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

     10

     Eric Pos

     Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

     "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

     9
     Betalen op later moment
     Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
     8,3 gemiddeld op Springest
     Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
     Pageloader
     De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

     Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

     Wij helpen je graag

     Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


     Cursus: TOGAF® 9 Certified - Level 2 (inclusief examen)

      E-mailadres

      Telefoonnummer

      Opmerking of vraag


      Meer weten

      Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


      Cursus: TOGAF® 9 Certified - Level 2 (inclusief examen)

       [honeypot form-validate-email move-inline-css:true]

       Wij helpen je graag

       Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

       TOGAF® 9 Certified - Level 2 (inclusief examen)

        Naam

        E-mailadres

        Telefoonnummer

        Opmerking of vraag

        Lesmethoden

        Jij  bent ons uitgangspunt

        Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen groeit op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

        Persoonlijk begeleid
        Jij kiest je onderdelen en leert in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt de lesstof zelf op één van onze locaties. Zo kies je alleen de stof die je persoonlijk nodig hebt. Je kennis en de gewenste competenties zijn hierbij de uitgangspunten. Tijdens de cursus beantwoord je meerkeuze- en open vragen. Daarna neem je deze één-op-één door met de trainer. Zo zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

        Klassikale cursus
        Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

        FusionTeach
        FusionTeach is onze blended lesmethode en bied je de juiste mix van online en offline leren. Je krijgt les en steun van een gecertificeerde en ervaren trainer tijdens praktijkdagen op één van onze locaties.  En met onze online leeromgeving kun je overal en altijd leren. Met een op maat gemaakt opleidingsplan volg je de leerroute die past bij je kennisniveau en wensen. Jij bepaalt wanneer, waar en hoe je groeit!

        FusionTeach Office
        Efficiënter werken met Microsoft Office bespaart veel werk en tijd. Meet het huidige kennisniveau en bepaal welke kennis nodig is. Met FusionTeach Office volg je je persoonlijke leerroute. Meer weten?

        Meer informatie
        Onderwerpen
        Actieve filters: Wis alle filters
        Pageloader
        Algemene voorwaarden

        Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid