30 jaar kwaliteit!

5hart30-logo-losVlaggetjes, toeters, bellen, slingers.. Als je jarig bent, heb je wat te vieren toch? In 1984 zijn we gestart als Oracle specialist. Strevend naar een optimaal cursusaanbod en daarmee één ingang voor al je opleidingen. Ons  aanbod is regelmatig verrijkt, waaronder Java, Microsoft, Linux, best practices en Datacenter trainingen. Met deze –wereldwijd door EXIN geaccrediteerde– Datacenter trainingen, maar liefst 75.000 tevreden cursisten en 30 jaar ervaring, behoren we inmiddels tot een van de grootste IT opleiders in Nederland. Naast onze Cedeo erkenning zijn we zelfs officieel Oracle Partner en Microsoft Learning Partner. En daar zijn we trots op!

 

Onafhankelijk en voor iedereen
In de afgelopen decennia hebben we ons als onafhankelijk leverancier bewezen. Met ons omvangrijke cursusaanbod is er voor iedereen wat wils. We bieden trainingen op diverse instapniveaus, van eindgebruikers tot developers.

Jij staat centraal
Ons motto is leren wanneer jij wil, hoe jij wil en waar jij dat wil. Toepasbaarheid in de praktijk staat voorop, jij staat centraal. Er starten wekelijks diverse klassikale trainingen. Liever 1 op 1? Dan ga je voor een van onze persoonlijk begeleide cursussen. Wil je je eigen tijd indelen? Dan ga je naar ons Open Leercentrum. En heb je een specifieke vraag, probleem of ondersteuning nodig? Dan bieden we je na een uitgebreide persoonlijke  intake een speciaal op jou aangepast traject aan.

Profiteer nu van diverse actieprijzen
Overtuigd? Kijk vandaag nog op onze website en profiteer van diverse actieprijzen. Hoe? Ga naar acc.vijfhart.nl, kies een opleiding en check je korting of neem contact met ons op via 088-5427848. We staan graag voor je klaar met een passend en vrijblijvend opleidingsadvies!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid