Bastiaan Janssen namens Vijfhart op Datacenter Seminar Computable

Computable Seminar Datacenters

 

 

 

 

 

Vandaag de dag worden bedrijven geconfronteerd met grotere verandering in hun IT-omgeving en datacenter dan ooit tevoren. Naast onzekerheid biedt dit ook kansen. De keuzes die gemaakt worden met betrekking tot de IT-infrastructuur worden gebaseerd op zakelijke doelstellingen en kostenoptimalisatie. Hybride lijkt hierin de ideale oplossing. De kostprijs om de bestaande infrastructuur te upgraden om aan toekomstige behoeften te kunnen voldoen, is hoog. Daarom proberen veel bedrijven de levensduur van de bestaande infrastructuur met minimaal een jaar te verlengen door middel van extra onderhoud of, in sommige gevallen, een wens en een gebed.

bj

Verouderde servers of datacenters
Veel bedrijven zijn nog steeds actief op oude besturingssystemen, hebben niet hun netwerken verbeterd of vallen terug op verouderde servers of datacenters. In sommige gevallen zelfs met vloeren en plafonds die op instorten staan door het toegenomen gewicht van geëxpandeerde hardware of koelsystemen. Iedereen weet dat dit meer kost op de lange termijn, maar door een verscheidenheid aan redenen is er geen kapitaal om dit op korte termijn aan te pakken.

Investering
Veel bedrijven kunnen het zich niet veroorloven om hun huidige IT-infrastructuur aan te passen om het bedrijf te ondersteunen in zijn toekomstvisie. Desondanks moeten ze slagen in een concurrerende markt met een IT-organisatie die geen tijd heeft om dingen anders te doen.

Nieuwe, betaalbare en veilige opties
Dit Computable-seminar biedt uitkomst. Het geeft u een overzicht van nieuwe, betaalbare en veilige opties die u in staat stellen om, rekening houdend met het grotere plaatje, nieuwe keuzes te maken, op een case-by-case basis. Het seminar vindt plaats op 24 juni. Nog snel aanmelden? Klik dan hier.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid