Datacenter Carrière Planning Tool – de juiste stap in jouw carrière

Werk jij in een datacenter en wil je weten welke kennis jij nodig hebt voor jouw huidige en toekomstige baan? Dan is er nu een eenvoudige oplossing om dat inzicht te krijgen. Vijfhart introduceert de gratis online Datacenter Carrière Planning Tool (DCPT). De tool levert direct advies voor je huidige werk, maar ook voor je toekomstige baan binnen het datacenter. Je ontvangt een uitgebreid advies via de mail. De functies en rollen zijn volledig gebaseerd op het European e-Competence Framework (e-CF).

Maak gebruik van deze unieke tool via Datacenter Carrière Planning Tool en schrijf je in voor de Datacenter training die jij nog mist.

Ook op organisatieniveau inzicht met de Datacenter Carrière Planning Tool
Wil jij weten of de medewerkers van jouw datacenter allemaal op het juiste niveau zijn opgeleid? Ook dan biedt de gratis Datacenter Carrière Planning Tool (DCPT) uitkomst. De tool levert direct uitgebreid advies voor alle medewerkers op basis van hun huidige en toekomstige functie. Door middel van een eenvoudige lijst, kan er in één keer en rapport voor alle medewerkers worden gemaakt.

Vijfhart helpt graag om dit inzicht te krijgen. Neem contact met ons op via verkoop@vijfhart.nl of bel naar 088 – 542 78 48.

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid