Windows 10: update nummer drie..

windows 10Microsoft heeft een derde update voor Windows 10 uitgebracht. Details over de inhoud ervan zijn er amper. Ze houden het op de inmiddels bekende uitspraak: ‘Verbeteringen om de functionaliteit van Windows 10 te verbeteren’.

Een woordvoerder van Microsoft verduidelijkte tegenover Amerikaanse media dat deze update met name problemen met de Windows 10 Store oplost; een onbekend aantal Windows 10-gebruikers was niet in staat via de appwinkel nieuwe apps of updates ervan te downloaden. Ook bleken sommige apps uit de Store – waaronder Mail en Agenda – niet bij iedereen te werken. Overigens lijkt de oplossing voor deze problemen volgens de eerste berichten niet bij iedereen te werken.

Microsoft heeft geen details vrijgegeven over de oorzaak van dit probleem.

Eerder al bracht Microsoft een forse update voor Windows 10 uit die bij sommigen voor de nodige problemen zorgde. Dat probleem zou opgelost zijn bij de lading beveiligingspatches die Microsoft dinsdag jongstleden uitbracht. Ook hier heeft Microsoft geen details vrijgegeven over de oorzaak van de problemen. En ook hier lijkt het erop dat de patch nog niet alle problemen verholpen heeft.

Bron: AutomatiseringGids
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid