Formspider: Hoop voor de traditionele Oracle ontwikkelaars

Traditionele ontwikkeltools en -frameworks zijn ontwikkeld in een tijdperk dat een applicatie  werd gezien als een verzameling pagina’s en dat eindgebruikers beschikten over een desktop en een snelle server verbinding.

Sinds 2008, is er met de opkomst van mobiele technologie echter veel veranderd. Vandaag de dag hebben we te maken met gebruikers met een verscheidenheid aan apparaten, formaten, browsers en operating systemen. De traditionele ontwikkeltools en -frameworks zijn niet meer geschikt.

Een Oracle Forms ontwikkelaar met 10 jaar ervaring heeft geen idee hoe een iOS app te bouwen.
Wie bouwt er nog applicaties met Flex, Silverlight of Struts? Hoe kan een software investering voor langere termijn worden geborgd?

Formspider is het antwoord waar de software industrie sinds 2008 om vraagt. Het geeft weer hoop aan de traditionele Oracle ontwikkelaar. Terwijl u als ontwikkelaar programmeert in PLSQL, zorgt Formspider voor de afhandeling en de browser ondersteuning. Zo kunt u als ontwikkelaar blijven doen waar u goed in bent en worden software investeringen op langere termijn geborgd.

Formspider – de voordelen

  • Formspider gebruikt PLSQL als enige programeertaal.
    Kennis van andere programmeertalen is niet nodig.
  • Formspider is event-driven en eenvoudig te leren
    Er wordt gereageerd op events en er worden geen pagina’s gesubmit of ververst.
  • Formspider heeft ingebouwde browser ondersteuning
  • Formspider werkt met 100% AJAX out-of-the-box.
  • De Formspider JavaScript library is de enige JavaScript in een Formspider applicatie en deze heeft een geoptimaliseerde performance.

 

De kracht van Formspider zelf ervaren?

Tijdens de 2-daagse Formspider cursus leer je hoe je met Formspider snel moderne webapplicaties met PLSQL in de cloud kunt bouwen. Webapplicaties die meerdere devices ondersteunen en aansluiten op de behoeften van deze tijd.
Op de ‘Formspider: Het Framework voor de PL/SQL ontwikkelaar’ cursuspagina staat meer info.
Daarnaast kunt u natuurlijk ook contact opnemen met het Vijfhart team!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid