Interview Lucas Ditvoorst

Mijn naam is Lucas Ditvoorst, ik ben account manager bij Vijfhart en ik ben verantwoordelijk voor de verkoop, samen met een aantal collega’s. Wij benaderen actief -pro- en reactief- de klant.

Ik staan klaar om uw individuele wensen vrijblijvend te vertalen in een (schriftelijk) opleidingsadvies. Ook wanneer u vooraf een (gratis) intake wilt doen met één of meerdere deelnemers ben ik u daarbij graag van dienst.
Bel 088-5427848 of mail naar l.ditvoorst@5hart.nl voor meer informatie.

Vijfhart is Cedeo erkend. Dat betekent dat wij door een onafhankelijk instituut getest zijn op klanttevredenheid. Wij hebben wederom dit keurmerk behaald, voor open én maatwerktrainingen.

Heeft u een wat hoger volume aan cursussen te besteden, dan is het wellicht zinvol een strippenkaart aan te schaffen. Een strippenkaart biedt u de mogelijk hei om, naast alle administratieve voordelen, tegen een veel lagere cursus dagprijs cursussen in te kopen. Wat u veel voordelen biedt.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid