Klaas-Jan Jongsma door Oracle benoemd tot Oracle ACE Associate

09-04-2014, Baarn UT – Klaas-Jan Jongsma, Oracle DBA van IT-dienstverlener VX Company, is op 28 maart 2014 als eerste Nederlander door Oracle verkozen tot Oracle ACE Associate. Een benoemingscommissie bestaande uit leden van de Oracle ACE Program Office kozen Klaas-Jan tot ACE Associate vanwege zijn bedrevenheid in zijn vakgebied. Een tweede belangrijk punt is dat Klaas-Jan zijn kennis en ervaring met betrekking tot de Oracle Exadata deelt met de Oracle community.

Benoeming tot ACE Associate

Voor Oracle is het toekennen van de ACE Associate Award een manier om professionals die veel kennis hebben van Oracle producten, hierover presenteren én regelmatig publicaties uitgeven te onderscheiden. Klaas-Jan heeft zijn nieuwe status verworven vanwege zijn brede kennis van Oracle databases met in het bijzonder de Oracle Exadata. Hij implementeerde de Oracle Exadata bij organisaties zoals KPN, Erasmus Medisch Centrum en TUI Nederland. Daarnaast is één van zijn specialiteiten Oracle Golden Gate. Deze tool wordt door hem en VX Company onder andere ingezet tijdens migraties waarbij (near )zero downtime wordt gerealiseerd.

Naast zijn kennis van de Oracle databases werkt Klaas-Jan ook veel met andere Oracle technologieën zoals RAC, Dataguard, ASM en Oracle Linux. Ook schrijft hij blogs en presenteert hij op toonaangevende Oracle evenementen zoals Oracle Open World en de E4 conferentie in Dallas. Verder spreekt Klaas-Jan op de Vijfhart thema-avond Oracle Exadata en Oracle Database Appliance en tijdens de sessie EXA Everything van de Oracle Benelux User Group.

Klaas-Jan: “Ik ben blij met de waardering van Oracle voor mijn bijdrage aan de community. Het is een mooie motivatie om verder te gaan met het delen van kennis.”

Bert Grevelink, Technisch Directeur van VX Company: “Gedegen kennis gecombineerd met gevoel voor de klant onderscheidt een echte VX’er. Deze benoeming tot Oracle ACE Associate is voor Klaas-Jan én voor VX Company belangrijk en daarbij een duidelijke erkenning. Ik ben trots op Klaas-Jan en zijn benoeming!”

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid