Microsoft BI: Integration Services Template

Bij menig Integration Services project moeten er meer dan een package worden gemaakt. Vaak hebben deze packages grote overeenkomsten op het gebied van configurations (zoals connectionstrings in een config file) en gewenste/vereiste logging. Voor elk package die basis zaken opnieuw configureren is natuurlijk geen optie.

Een optie om dubbel werk te voorkomen is gebruik te maken van een eigen template package. Maak eenmalig een package met alle basiselementen erin. Dit wordt de template waarop we later de echte packages zullen baseren. Als alle basiselementen in het package klaar zjin, kies dan in Visual Sudio in het menu File, voor Save Copy AS … en sla het package op in de directory:

C:Program FilesMicrosoft Visual Studio 9.0Common7IDEPrivateAssembliesProjectItemsDataTransformationProjectDataTransformationItems.

U moet dit doen op elke ontwikkelmachine. In een Intergation Services project kunt u nu in de Solution Explorer rechtsklikken op het project en kiezen voor Add – New Item … In de dialoog kunt u nu kiezen voor uw eigen gemaakte template package.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid