Microsoft introduceert screenshot app: Snip

microsoft-snip_screenshot_screenshots-595x292

Ook bij Microsoft hebben ze nog wel eens tijd voor een klein projectje. Zo heeft het bedrijf een nieuwe app voor de pc uitgebracht. Met Snip kan de gebruiker simpel screenshots maken en bewerken.

Toolbar
Na installatie is bovenin beeld altijd een kleine toolbar te zien. Via deze knoppen is het mogelijk een screenshot te maken. Het is niet noodzakelijk het complete scherm te kopiëren, ook slechts een gedeelte kan worden geselecteerd.

Video
Vervolgens wordt de editor geopend en kan de gebruiker notities of tekeningen maken en deze vervolgens opslaan, of direct delen met anderen. Ook is het mogelijk een video te maken en daarbij met je stem commentaar te geven.

Snip is niet de eerste tool in zijn soort, maar Microsoft heeft het in de stijl van Windows 10 gemaakt en is vrij eenvoudig te gebruiken. Probeer het zelf! Gratis downloaden

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid