Werk slimmer en sneller met Microsoft Office

Microsoft Office

Word, Excel, PowerPoint en Outlook zijn onderdelen van de kapstok die Microsoft Office heet. In de praktijk zijn dit de meest gebruikte programma’s in een werkomgeving. Men verwacht tegenwoordig dan ook dat iedereen kennis van deze programma’s paraat heeft. De praktijk wijst uit dat het werken met Office in veel gevallen nog efficiënter kan. Vijfhart ondersteunt u hier graag bij.

Het Open Leercentrum van Vijfhart

De ervaring leert dat er tussen cursisten grote verschillen bestaan qua kennis en ervaring m.b.t. het gebruik van de diverse Office programma’s. De traditionele klassikale lesvorm veronderstelt dat iedereen hetzelfde aanvangsniveau heeft en brengt iedereen op hetzelfde niveau. De ruimte voor individuele leerbehoeftes is beperkt. Ons Open Leercentrum (OLC) biedt u deze ruimte wel.

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. Met behulp van een digitale intake bepalen wij samen met u uw leerbehoeften
 2. Vijfhart stemt het lesmateriaal af op uw behoeften
 3. Het maatwerk lesmateriaal ligt voor u klaar in het OLC
 4. Start van uw trainingMicrosoft Learning Partner
 5. Na succesvolle afronding ontvangt u een bewijs van deelname

Officieel lesmateriaal

Tijdens de  cursus beschikt u over officieel Microsoft lesmateriaal. Dit is volledig afgestemd op uw leerbehoeften, welke wij voorafgaand aan de training vaststellen. Het lesmateriaal is zelfsturend en opgebouwd uit op zich zelf staande modules. Het is daarom mogelijk dat u op een cursusdag meerdere programma’s behandelt. Zo kunt u bijvoorbeeld 3 modules Word en 2 modules Excel of Outlook volgen. Kortom: u leert alleen wat u nog niet weet.

Intensieve begeleiding

Gedurende de dag wordt u intensief begeleid door een Microsoft gecertificeerde docent. De docent helpt u met vragen die ontstaan rondom het lesmateriaal en eigen praktijk. 

Uw voordelen

 1. Tijdsbesparing, u leert alleen wat nodig is
 2. Kostenbesparing, u bepaalt hoeveel u leert
 3. Toename van uw productiviteit, u leert in eigen tempo
 4. Startgarantie, de cursus gaat altijd door
 5. Direct toepasbaar in de praktijk, ruimte voor eigen inbreng
 6. U kiest voor het OLC of uw eigen locatie

Maak nu gratis kennis met ons Open Leercentrum!

Meer weten over de unieke leermethodiek van ons Open Leercentrum? Meldt u dan nu aan voor een gratis kennismaking. Maak gebruik van dit aanbod en verbreed gratis uw Microsoft Office kennis in een halve dag.

Geïnteresseerd in een Microsoft Office training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via verkoop@vijfhart.nl of 088 – 542 78 48.

 

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid