Mobile Software Development

Het nut en gebruik van smart phones en tablets neemt snel toe. Voor veel mensen is de smart phone het belangrijkste middel van interactie met anderen. Dit gebeurt door het zenden en ontvangen van berichten, het delen van informatie op sociale netwerken en je zou het bijna vergeten, het maken van telefoongesprekken.

Ook steeds meer bedrijven maken gebruik van mobiele platformen. Om hun producten te laten zien en te verkopen maar ook om hun bedrijfsprocessen te verbeteren.
Om dit allemaal nodig te maken is software nodig, veel software. Er is dus veel vraag naar software ontwikkelaars voor mobiele platformen.  5Hart IT-opleidingen zorgt ervoor dat deze ontwikkelaars er zijn door het aanbieden van uitstekende trainingen voor de belangrijke mobiele platformen.

Wil je expert worden op Android, iPhone of Windows Phone? Bij 5Hart is het mogelijk.
Zo bieden wij een iPhone boot camp week aan voor de  iPhone waarin de eerste twee  dagen aandacht besteed wordt aan  Objective-C.  De taal waarin de iPhone software geschreven wordt. Objective-C is een moderne object georiënteerde programmeer taal gebaseerd op de taal C. De laatste drie dagen van de boot camp week worden besteed aan het ontwikkelen van applicaties voor de iPhone.
Ook voor Windows Phone en Android zijn zulke trainingen aanwezig.

Belangrijke onderdelen van applicaties zijn vaak communicatie met servers, het lokaal opslaan van data, het bepalen van de locatie van de gebruiker, het vastleggen van gebruikers voorkeuren etc.
Al deze onderdelen worden in de verschillende trainingen behandeld en er worden applicaties gebouwd die hiervan gebruik maken.

Voorbeelden van bestaande applicaties van Nederlandse bodem die gebruik maken van de geavanceerde mogelijkheden die smart phones bieden zijn Snipper, ABN-AMRO Turbos en de Al Jazeera news app.

Snipper app.
De Snipper app, die aanwezig is op alle belangrijke platformen, geeft de gebruiker de mogelijkheden om korte video clipjes te maken en te delen met anderen. Ook is het mogelijke je te abonneren op de video clipjes van een ander. Bijvoorbeeld die van een bekende Nederlander zoals Marco Borsato.

ABN-AMRO: Turbo app.
Om snel fluctuerende aandelen te bekijken van ABN-AMRO is de Turbo app gemaakt. Hier zie je aandelen real time van waarde veranderen. Het is mogelijk sommige aandelen nog beter te volgen door ze favoriet te maken. Daarnaast ontvangt de app nieuws over nieuwe fondsen en veranderingen in bestaande. Mogelijk is het in de toekomst ook mogelijk aandelen te kopen en te verkopen met de app.

Al Jazeera news app.
De Al Jazeera news app. is op alle belangrijke platformen aanwezig. Honderden nieuws artikelen zijn beschikbaar voor de gebruiker en zij kunnen ge-shared worden met anderen via sociale platformen. De gebruiker kan artikelen opslaan voor later en nieuws uploaden naar Al Jazeera. Er is zowel een Engelse als Arabische versie van de app.

De  Mobile software development cursussen van 5Hart bieden je de mogelijkheid om ook zulke applicaties te kunnen ontwikkelen.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid