Nederland ICT verwelkomt Vijfhart!

It’s official! Vijfhart IT-Opleidingen is lid van Nederland ICT. Nederland ICT is de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland. Met een achterban die bijna € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is Nederland ICT dé belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de Nederlandse ICT-sector.

Nederland ICT zet alle aanwezige expertise en kennis in om haar leden de beste zakelijke kansen en hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden. Dit uit zich in initiatieven als:

  • marktstimulering
  • krachtige stem bij bedrijfsoverstijgende belangenbehartiging
  • individuele dienstverlening op het gebied van juridische en financiële vraagstukken en HRM
  • financiële voordelen door middel van mantelcontracten
  • groot netwerkplatform

Nederland ICT biedt een herkenbaar kwaliteitslabel in de markt, waardoor de positionering en marketingstrategie worden versterkt.

Tags:
Business IntelligenceCDCECDCPCDCSCedeoCertificeringCloud ComputingDatacenterDatacenter trainingenJavaMCSAMCSEMicrosoftMicrosoft BIOracleSQL Server
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid