Nieuw: Amazon Web Services trainingen!

De Public Cloud wordt steeds vaker ingezet voor bedrijfskritische toepassingen. In 2006 lanceerde Amazon zijn clouddienst Amazon Web Services (AWS) om de IT-infrastructuur die het had opgebouwd voor zijn webwinkel met anderen te delen. Vandaag de dag is AWS wereldwijd het grootste Public Cloud platform met honderdduizenden klanten, van start-ups tot multinationals.amazon web services

Dankzij AWS kunt u snel, flexibel en zonder investeringen in IT infrastructuur een complexe omgeving in de cloud opbouwen.
Maar wat als AWS nieuw is en u niet weet waar u moet beginnen? Of wat als u al AWS gebruikt, maar het dagelijkse beheer wil verbeteren bijvoorbeeld? De cloudtechnologieën en services van AWS evolueren snel. Beslist u om AWS in te zetten, dan kunt u wel heel wat infrastructuur afstoten, maar krijgt u er ook heel wat taken bij.

AWS is een krachtig cloudplatform. De services zijn echter niet allemaal even eenvoudig, en het configureren en integreren zeker niet: AWS is geen kant-en-klare oplossing die u even inkoopt. U moet een virtuele infrastructuur configureren, de laatste technische ontwikkelingen opvolgen en zorgen dat u alles 24/7 kunt monitoren.

Onderstaande trainingen helpen u bij het zo goed mogelijk benutten van de mogelijkheden die AWS biedt.

AWS Business Essentials
AWS Technical Essentials
Systems Operations on AWS
Developing on AWS
DevOps Engineering on AWS
Big Data on AWS
Advanced Architecting on AWS
Architecting on AWS

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid