Oracle omarmt Maxymiser

Oracle

Met Maxymiser koopt Oracle een aanbieder in cloudsoftware. Maxymiser levert applicaties aan ruim 250 organisaties. Klanten zijn o.a. Allianz, HSBC, Lufthansa, Tommy Hilfiger en Wyndham.

Oracle Marketing Cloud is een van de snelgroeiende softwareplatformen voor marketeers. Met de toevoeging van Maxymiser wil Oracle de marketingsector beter en vooral breder bedienen. Maxymiser is voornamelijk gespecialiseerd in het optimaliseren van de klantbeleving via het web en mobiele applicaties.

‘Turn every interaction into an experience’

Volgens Thomas Kurian, president product development bij Oracle, zijn organisaties steeds op zoek naar nieuwe innovaties die hun merk versterken en hun klantbeleving kunnen verbeteren. Met de toevoeging van Maxymiser wil Oracle met hun marketing-cloud-oplossingen bedrijven ondersteunen in het leveren van optimale klantbeleving over verschillende digitale kanalen en toepassingen.

Bron: Oracle News
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid