PhoneGap Mobile App Development

Mobiele apps ontwikkelen met behulp van PhoneGapPhonegap-Cursus

PhoneGap is een JavaScript-bibliotheek om op basis van de webstandaarden HTML, CSS en JavaScript mobiele apps te ontwikkelen voor Android, iOS, Windows Phone en andere.
Apps die met PhoneGap worden gemaakt kunnen desgewenst worden gepubliceerd in de diverse app stores. Op deze manier kunt u apps maken zonder dat u zich hoeft te verdiepen in de programmeertaal die op het betreffende platform wordt gebruikt (zoals Java of Objective C). Bijkomend voordeel van het gebruik van PhoneGap is dat ook de sensors en andere opties op het mobiele apparaat binnen handbereik van de webdeveloper komen. Denk aan het werken met hardware, zoals GPS, de camera en de accelerometer, maar ook aan toegang tot de software-API′s zoals de contactenlijst, lokale opslag of het bestandssysteem op het mobiele apparaat. Tijdens de cursus leert u hoe PhoneGap wordt geïnstalleerd op het developersplatform van uw keuze en daar past u deze technieken toe. Aan het einde van de cursus hebt u voldoende kennis om een eigen app te ontwikkelen die in de app store kan worden geplaatst.

Om uw apps daadwerkelijk in de diverse app stores te publiceren, moet u over een developer account voor de betreffende platforms beschikken. De kosten hiervan zijn niet bij de cursus inbegrepen. Wel wordt in de cursus exact uitgelegd welke eisen de diverse fabrikanten stellen voor het verkrijgen van toegang tot de app store.

Bekijk hier de video over de cursus

Lees ook het vorige blogartikel: Mobile App Development met PhoneGap

Zelf ook aan de slag met PhoneGap? Volg dan de cursus PhoneGap Mobile App Development! Hier leer je korte tijd de belangrijkste kenmerken en ga je zelf aan de slag met het installeren van PhoneGap en het maken van eigen apps via PhoneGap Build en met verschillende platforms.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid