Social Media Cursus

Social media is de verzamelterm voor internettoepassingen waar de gebruikers de inhoud verzorgen. Dit wordt ook wel User generated content genoemd. Hoofdkenmerken zijn interactie en dialoog tussen de gebruikers onderling. Hierbij moet niet alleen gedacht worden aan informatie in de vorm van tekst. Ook geluid en beeld worden gedeeld via social media websites.

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Deze cursus geeft u inzicht hoe u social media inzet om uw producten en diensten te promoten en te verkopen.
Tijdens de cursus Social Media leert u hoe u webbezoekers bereikt, verleidt en bindt. U leert ook uw imago en naamsbekendheid te meten en te verbeteren.

Doelgroep
De cursus social media training is bedoeld voor marketeers, communicatie medewerkers en marketing medewerkers die social media willen inzetten om hun producten en diensten beter te promoten.

Social Media succesvol toepassen?
Dan is de cursus “Social Media” zeker voor u. Met deze cursus zult u de mogelijkheden van Socia Media beter doorgronden om deze succesvol in te zetten in de eigen organisatie.Training: Social Media
Datum: 22 Augustus
Plaats: Nieuwegein
Duur: 2 dagen
Actieprijs: €890,00
Contact: Vijfhart team

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid