SQL Server Business Intelligence

SQL Server is meer dan een een Relational Database Engine

SQL Server is al lang niet meer alleen de relational database engine van Microsoft. Met SQL Server Analysis Services beschikt Microsoft over een krachtige kubus engine die echte analyse op gegevens toestaat tot en met data mining aan toe. SQL Server Integration Services is Microsoft’s ETL (Extract, Transform, Load) platform. Geen enkel Business Intelligence project kan zonder goede schaalbare ETL. En ten slotte biedt SQL Server Reporting Services een flexibele en schaalbare rapportageomgeving om de juiste informatie op het juiste moment bij de gebruikers te krijgen.

Bij Vijfhart vatten we deze drie BI componenten samen in onze cursus “SQL Server Business Intelligence: Integration, Analysis en Reporting”. In 5 dagen leert u alle drie de componenten gebruiken. De verhouding is 2 dagen voor Integration Services, 2 dagen voor Analysis Services en de laatste dag voor Reporting. Omdat niet iedereen alle onderdelen gebruikt (of omdat 5 dagen op rij misschien teveel van het goede is), kunt u de cursus ook in twee onafhankelijke delen opsplitsen. De cursus “SQL Server Integration Services” is hetzelfde als de eerste twee dagen van de gehele BI cursus. Net zo is de cursus “SQL Server Business Intelligence: Analysis en Reporting” identiek aan de laatste 3 dagen van de gehele BI training.

Meer Microsoft Training bij Vijfhart

Tags:
Business IntelligenceCursusDatabaseMicrosoftMicrosoft BIopleidingSQL Servertraining
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid