SQL-UNIX cursist Edgar Backer over de Vijfhart ‘experience’

Ipad winnaar Vijfhart Facebook actie vertelt over zijn ervaringen tijdens de cursussen.

Edgar: De cursussen die zorgvuldig zijn opgesteld heb ik als erg prettig ervaren.
Je kunt volledig in eigen tempo werken en er is altijd een bekwame docent aanwezig om je met raad en daad bij te staan.

Mijn docent bij de SQL Fundamenten deel 1 cursus en de Linux – Unix deel 1 cursus was Stijn Janssen.  Niet alleen legde Stijn deskundig en prettig uit, hij deed ook een stap extra door meer mogelijkheden van de software te demonstreren. Deze prettige manier van leren, het uitvoeren van praktijkopdrachten en het sparren over wat wel en niet kan geeft een prettige en open sfeer. Hierdoor heb je niet het gevoel dat je zit te zweten op lastige droge stof waar je maar niet door heen komt. Dit bevestigt het gevoel van hoge kwaliteit van de gegeven opleidingen.
Ik zou de vervolg cursussen van SQL en UNIX ook graag volgen en cursussen betreffende het bouwen van apps trekken mij ook.

Vijfhart wenst Edgar veel succes met zijn carrière, veel plezier met de Ipad en we zien hem als cursist graag terug op een van onze opleidingslocaties!

Wilt u weten wat Vijfhart voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag over onze mogelijkheden of voorzien u, indien gewenst van een vrijblijvend opleidingsadvies.

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid