SQL Zaterdag 23 oktober

Laat mij beginnen te zeggen dat ik vereerd ben dat ik als SQL Server man mag posten op de BLOG van een Oracle/Java instituut als Vijfhart. Wie had dat vijf jaar geleden gedacht? Gelukkig gaan de ontwikkelingen in de wereld niet aan 5Hart voorbij. Ook een vakgebied als Business Intelligence en een product als SQL Server krijgen de aandacht die ze verdienen.

De eerste tip die ik graag kwijt wil is niet van technische aard. Ik wil graag de aandacht vestigen op SQLZaterdag. Na een zeer geslaagde eerste SQLZaterdag in maart van dit jaar organiseert PASS Nederland op 23 oktober de tweede SQLZaterdag. Dit is een gratis evenement (OK, het kost je een zaterdag) waar je in 8 verschillende sessies wordt bijgepraat over verschillende interessante onderwerpen.

SQL Zaterdag

De dag is verdeeld in 2 parallelle sessies:

  1. Een Business Intelligence track
  2. Een Database Engine track.

Elke track bestaat uit 4 sessies van een uur. Om een indruk te geven: Er is een algemene sessie over database design maar ook een sessie datawarehouse design volgens DataVault. Er zijn actuele sessies over SQL Server in the cloud en over virtualisatie van SQL Server. Maar ook meer praktische sessies over bijvoorbeeld Powershell of ontwikkelen binnen Integration Services.

Op www.sqlzaterdag.nl vind je het volledige up-to-date programma.

Tijdens de koffie en lunch pauzes is er ruim de tijd om te netwerken met andere SQL Server gebruikers. Ook de sprekers zijn gewoon aanspreekbaar voor al je vragen. Kortom, SQLZaterdag is een erg leuke en tegelijkertijd leerzame dag.

Je kunt inschrijven op www.sqlzaterdag.nl. Wees er wel snel bij, want er kunnen maximaal 200 deelnemers in de zalen en vorige keer was dat aantal snel bereikt.
Tot de 23e, Peter ter Braake

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid