Strippenkaart is beduidend makkelijker en overzichtelijker!

Van diverse instituten naar één opleidingspartnerPerson1Hart
Snel en eenvoudig alles boeken bij één instituut, dat is Vijfhart. Voor Karin, als Coördinator Opleidingen, staat de Strippenkaart voor gemak en overzicht. “Voorheen werden bij verschillende opleidingsinstituten de gewenste opleidingen ingekocht. Sinds de invoering van de kaart in 2004 is het plannen van een cursus beduidend makkelijker en overzichtelijker geworden.

Géén losse facturen of vertragingen door lopende offertes
Met de Strippenkaart bent u vooraf op de hoogte van de kosten en bespaart u tijd doordat u niet opnieuw een offertetraject in hoeft. U ontvangt maar één factuur en hoeft dus slechts eenmalig een opleidingsbudget aan te vragen. Karin bevestigt dit: “1 cursusdag betekent doorgaans het in mindering brengen van 1 strip op de kaart. Daarnaast hebben we sindsdien niet meer te maken met het achteraf ontvangen van een factuur of de vertraging door een te tekenen offerte. De Strippenkaart wordt immers van te voren betaald en de doorlooptijd is bekend.”

De Strippenkaart is voor iedereen
Opleiden is belangrijk en tegelijk kostbaar. Bespaar nu tot maar liefst 35% op iedere training. Iedereen kan er gebruik van maken. Karin geeft aan dat ze de Strippenkaart dan ook graag inzet voor het op peil houden van de vaardigheden van haar medewerkers. “Met name onze consultants en ontwikkelaars maken er  gebruik van om hun kennis en kunde verder uit te breiden. De strippenkaart is daarbij een prettige tool.”
Lees hier hoe Karin snel, eenvoudig en online de juiste opleiding met haar Strippenkaart boekt.

Of profiteer nu maximaal bij aankoop van uw Strippenkaart tijdens de Eindejaarsactie!

Tags:
Business IntelligenceCDCECDCPCDCSCertificeringDatabaseDatacenterDatacenter trainingenJavajava 7MCSAMCSEMicrosoftOraclescrumSQLSQL ServerWindows
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid