Video – interview met Edward van Leent, CEO bij EPI

Interview met Edward van Leent

Transcript;
Techniek is steeds belangrijker in datacenters.
De koelingscapaciteit is steeds meer eisend.
De nieuwe technieken omtrent groen: De zaken moeten meer effectief, meer efficiënt worden geregeld.
Oude datacenters kunnen dat niet meer aan. In nieuwe Datacenters weet men vaak niet wat men moet doen omdat er veel nieuwe technologische veranderingen zijn.
Daar brengen onze cursussen duidelijkheid in.
Wat zijn de nieuwe techieken? Hoe kunnen we die toepassen  om de beschikbaarheid op te waarderen en wel op zo’n kosteneffectieve en groene manier als mogelijk is.

Belang van training van Datacenter personeel.
Op organisatorisch vlak heeft het ook veel zin om trainingen te organiseren.
Steeds vaker blijkt dat mensen die in de IT wereld rondlopen nu ook de facilitaire zaken bij moeten gaan houden.
Dat betekent dat mensen een vak moeten beheersen waar ze niet voor opgeleid zijn.
Dit kan grote gevolgen hebben voor de organisatie, als mensen niet de juiste dingen implementeren en informatie van de diverse leveranciers niet goed kunnen toetsen.
Na een dergelijke training praten de mensen in een organisatie weer dezelfde taal, aan nieuwe mensen hoeft het niet 10 keer uitgelegd te worden. Men heeft allemaal hetzelfde verhaal, hetzelfde doel.

Voordelen Certificering
Eigenaren/beheerders van een Cybercenter of co-locatie kunnen nu aantonen dat het personeel van hun Datacenters daadwerkelijk gekwalificeerd is.

Kwaliteit docenten Datacenter opleidingen.
De trainers zijn uitermate belangrijk in het verzorgen van een goede training. Iedereen kan dezelfde slides hebben, maar de ervaring van en de wijze waarop de informatie door de docent wordt overgebracht is een differentiator voor de uiteindelijke kwaliteit van de training.
Al onze trainers hebben minimaal 5 jaar ervaring, hebben grote datacenters gerund en worden nog steeds geupscaled, zijn nog steeds bezig met designs en operationele zaken zodat ze de laatste informatie en ervaringen in hun trainingen kunnen verwerken.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid