Vijfhart erkend examencentrum voor EXIN en Pearson VUE

Naast erkend examencentrum voor EXIN is Vijfhart IT-Opleidingen nu ook geaccrediteerd examencentrum voor Pearson VUE. Je kunt iedere werkdag bij onze locatie in Nieuwegein terecht voor het maken van onder andere je PRINCE2® , ITIL®, Oracle of Microsoft examen.

EXIN en Pearson VUE zijn bekende en wereldwijd opererende organisaties op het gebied van certificeringen. Om een accreditatie te verkrijgen moet je als organisatie voldoen aan de strenge eisen die deze objectieve en onafhankelijke partijen stellen. Dus daar zijn we best trots op.

Met een certificaat van EXIN of Pearson VUE toon je als IT professional aan dat je beschikt over de kennis en kunde die nodig zijn om je werk goed te kunnen uitvoeren. EXIN verzorgt onder andere examens voor datacenters (EPI), ITIL® en PRINCE2®. Pearson VUE is de partij voor onder andere Microsoft en Oracle examens.

Accredited_Exam_Center_transparant        Pearson VUE - Authorised Test Centre

Een examen boeken? Neem contact met ons op. We adviseren je graag.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid