Vijfhart is jarig; al 29 jaar value for money!

5H-29-jaar_700x30

Vijfhart IT-opleidingen is op 31 augustus 29 jaar geworden! Sinds 1984 biedt Vijfhart kwalitatief hoogwaardige en praktijkgerichte IT-trainingen aan tegen een concurrerende prijs.

De laatste jaren is het aanbod alleen maar verder gegroeid. Al meer dan 50.000 cursisten hebben de kwaliteit van een of meerdere Vijfhart cursussen ervaren.

Kwaliteitsmateriaal

Veel van ons cursusmateriaal wordt in eigen beheer ontwikkeld. Hierbij leggen wij de lat hoog: wij stellen hogen eisen aan iedere cursus op het gebied van bijvoorbeeld inhoud, taalgebruik en didactiek. Verder wordt het materiaal voortdurend aangepast en nog beter gemaakt, op basis van interne reviews en evaluaties en ervaringen van onze cursisten.

Maar ook cursusmateriaal van externe partijen moet aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen, voordat het bij een cursus gebruikt mag worden. Daarom wordt al het materiaal vooraf door ons gescreend, op dezelfde gebieden als ons eigen materiaal: inhoud, taalgebruik en didactiek.

Kwaliteitsdocenten

Een goede docent is natuurlijk minstens zo belangrijk als goed cursusmateriaal. Onze docenten hebben jarenlange ervaring in het lesgeven en kennen de cursussen die ze geven op hun duimpje. In combinatie met het praktijkgerichte cursusmateriaal staan zij garant voor de kwaliteit van onze cursussen.

Kwaliteitserkenning

Onze continue focus op kwaliteit vertaalt zich terug in de positieve evaluaties die wij van cursisten krijgen. Bovendien zijn wij als opleider Cedeo-erkend: dit onafhankelijke keurmerk stelt iedere twee jaar door uitgebreid klantonderzoek objectief vast dat onze klanten tevreden tot zeer tevreden zijn.
Wij scoren ruim boven de door Cedeo gestelde norm: bij onze eigen (open) opleidingen werd bij de laatste erkenning zelfs een tevredenheidsscore van 100% gemeten.

Kwaliteitsborging

Hoewel ook wijzelf erg tevreden zijn over de kwaliteit van onze cursussen, betekent dit niet dat we rustig achterover gaan leunen. Integendeel: wij blijven ons actief inzetten voor verdere verbetering en perfectionering van ons cursusmateriaal en onze docenten. Op die manier kunnen wij bieden wat u van ons verwacht: kwaliteitscursussen zonder concessies!

 

Meer informatie of een vrijblijvend opleidingsadvies?
Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!
Vijfhart IT-Opleidingen
088- 542 78 48
info@vijfhart.nl

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid