Volg de Cloud Computing training die bij jou past!

Banner cloud

Steeds meer bedrijven investeren in Cloud Computing. Voor velen een logische keuze; het brengt immers een groot aantal voordelen met zich mee. Bedrijven hoeven niet meer bang te zijn voor een gecrashte server, werknemers kunnen werken waar ze maar willen en er hoeft niet te worden geïnvesteerd in dure servers.

Tegelijkertijd brengt Cloud Computing ook veel uitdagingen met zich mee. Onder meer het vinden van een juiste balans tussen nieuwe mogelijkheden en het runnen van de bestaande business en de beveiliging van bedrijfsinformatie. Zonder medewerkers met de juiste kennis van Cloud Computing, zijn bedrijven vaak niet in staat om het volledige rendement uit de gemaakte investering te halen.

Vijfhart helpt Cloud professionals, IT experts en managers bij het verkrijgen van de benodigde Cloud Computing kennis en vaardigheden, om zo een hogere ‘Return on Investment’ te behalen.

afbeelding cloud computing

Onze trainingen helpen je bij:

  • Het maken van de juiste keuzes bij de selectie van een cloud leverancier
  • Het succesvol implementeren van Cloud Computing
  • Het volledig benutten van het potentieel dat Cloud Computing biedt

Voor iedere professional een passende training

Vijfhart biedt  trainingen op Awareness en Foundation niveau, die een algemene kennismaking met Cloud Computing verzorgen. Daarnaast bieden we rol-specifieke trainingen aan op Practitioner niveau. Ben je benieuwd welke certificeringen er zijn en welke examens je daarvoor moet behalen? Bekijk dan hier  de Roadmap Cloud Computing (pdf).  Klik op de betreffende training voor meer inhoudelijke informatie.

Maak je kennis meetbaar met een internationale Cloud certificering

Zowel de Foundation als de Practitioner trainingen geven je de mogelijkheid om je carrière naar een hoger niveau te tillen met vendor neutrale Cloud certificeringen van Cloud Credential Council (CCC). Het is de internationale standaard en dus hét bewijs van jouw kwaliteiten. Met het behalen van een erkende Cloud certificering, verdien je het vertrouwen van zowel klanten als van je werkgever.

Uiteindelijk kies je voor Vijfhart

Een Cloud Computing training bij Vijfhart volgen, brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Vijfhart is CCC Certified Training Partner
  • Onze Cloud Computing trainingen zijn vendor neutraal
  • De bijbehorende certificeringen zijn wereldwijd geaccrediteerd door CCC

Geïnteresseerd in een Cloud Computing training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via verkoop@vijfhart.nl of 088 – 542 78 48.

 

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid