Wat zijn de voordelen van Digital MOC (Microsoft)?

skillpipe

Digital MOC -oftewel Microsoft Official Courseware- staat voor eenvoud, up-to-date, overal en alles-in-1. Geen zware boeken meeslepen en lesmateriaal wat morgen alweer verouderd is. Weg met de losse notitieblokken en aantekeningen. Wij gaan voor digital MOC. 4 voordelen van digital MOC zijn;

  1. Eenvoud; vandaag besteld = vandaag beginnen
  2. Up-to-date; altijd de laatste versie, doorlopend gratis updates
  3. Overal; downloaden van lesmateriaal op 3 verschillende locaties
  4. Alles-in-1; arceren, aantekeningen en bladwijzers plaatsen

1. Eenvoud
Bestellen en meteen starten! Voor al onze Microsoft trainingen maken wij gebruik van Microsoft Official Courseware. Naast het vertrouwde boek is er nu ook digitaal lesmateriaal van elke training verkrijgbaar. U krijgt een inlogcode waarmee u de lesstof direct kan downloaden vanaf de Microsoft Skillpipe pagina.

2. Up-to-date
Microsoft Skillpipe heeft “Fresh editions”. Dit betekent dat de cursist levenslang gratis updates krijgt voor de specifieke techniek waarvoor hij eerder digitaal lesmateriaal gedownload heeft. Wanneer er bijvoorbeeld een digitale versie van Windows Server 2012 MOC is aangekocht, dan kunt u in de Skillpipe nu ook de update MOC van Windows Server 2012 R1 & R2 lezen. Ook kunt u nog oudere versies van deze specifieke training nalezen. Dit zijn daarmee eigenlijk 3 boeken in 1.

3. Overal
Wanneer u kiest voor Digital MOC ontvangt u direct een code om het boek mee te activeren. Om in te loggen op de Skillpipe omgeving (https://skillpipe.courseware-marketplace.com/reader/en-GB/Account/Login) heeft u een Windows Live account/ID nodig. Zodra u bent ingelogd, voegt u het boek eenvoudig toe d.m.v. “+ ADD Book” en het invoeren van de verkregen code. Hierna maakt u de keuze om het boek online te lezen of te downloaden. Het grote voordeel is dat het maar liefst 3 keer te downloaden is. U kunt het dus op verschillende devices zetten en doordat het steeds gesynced wordt, heeft u altijd uw eigen versie op zak. Ideaal voor onderweg, waar u de lesstof nog even doorneemt. Voor Android, Windows Vista /7, Windows 8/RT en iPad (iOS 7 of hoger) heeft Microsoft een App op de markt gebracht. Uiteraard is de stof ook vanuit iedere browser online toegankelijk.

4. Alles in 1
U heeft alles bij elkaar, dat is wat digital MOC zo prettig maakt. Het bevat een eenvoudig menu waarin je zoekt, je lettertypes en groottes aanpast, print en bladert. Wanneer u het boek weer opent op een ander device ziet u weer uw laatste versie. Wanneer u meerdere Microsoft trainingen gaat volgen verzamelt u al uw boeken in de Skillpipe. Overtuigd? Wacht dan niet langer en meld u vandaag nog aan voor een van onze Microsoft opleidingen!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid