Windows 10 groeit vier keer sneller dan Windows 8

Windows-10
Het is het Windows dat je kent, alleen beter. Windows 10 is vertrouwd, gebruiksvriendelijk en heeft een groot aantal overeenkomsten met Windows 7, zoals het Startmenu. Opstarten en uit de slaapstand komen gaat snel, er is meer beveiliging ingebouwd en je kunt blijven werken met je bestaande soft- en hardware. Het mooiste scherm is het scherm waarop je werkt. In Windows 10 zien je apps op alle apparaten er even mooi uit en werken al even fantastisch op alle touch-pc’s en -tablets. Windows 10 wordt al door miljoenen mensen gebruikt.

Windows 10 groeit vier keer sneller dan Windows 8
Besturingssysteem Windows 10 groeit veel sneller dan zijn voorgangers Windows 7 & Windows 8. Ook levert Windows 10 de Windows Store veel meer omzet op dan Windows 8 dat deed. Windows 10 is nu op meer dan 200 miljoen apparaten actief, zo’n vijf maanden na de release. Dat is 140 procent sneller dan Windows 7 op dit punt van zijn levenscyclus en maar liefst 400 procent sneller dan Windows 8. Van de 200 miljoen actieve apparaten zijn er zo’n 22 miljoen die voor de rekening komen van bedrijven of educatieve initiatieven, meldde het bedrijf maandag in gepubliceerde cijfers waar ArsTechnica over schrijft.

Upgrade
Traditioneel gezien was de meest voorkomende manier waarop consumenten aan nieuwe versies van Windows kwamen, het kopen van een nieuw apparaat waarop een nieuwere versie stond geïnstalleerd.

Dat is bij Windows 10 niet zo: gebruikers van Windows 7 en Windows 8 kregen de nieuwe versie als gratis upgrade aangeboden. Dat gaat later dit jaar waarschijnlijk nog meer nieuwe installaties opleveren, want dan wordt Windows 10 een aanbevolen update in plaats van een optionele.windows10startmenu

Windows Store
Windows 10-gebruikers geven ook meer geld uit in de Windows Store, de plek waar apps voor Windows 10 gekocht kunnen worden. In december genereerde elk Windows 10-apparaat 4,5 keer zoveel omzet als elk Windows 8-apparaat deed.

Nieuw: Supporting & Troubleshooting Windows 10
Als officieel Microsoft Learning Partner verzorgen wij diverse Windows 10 trainingen. Nieuw in ons aanbod is ‘Supporting & Troubleshooting Windows 10‘. Een training waarmee je de diepte in gaat bij het troubleshooten van Windows 10. Je maakt kennis met alle nieuwe features en leert de skills om een optimale ondersteuning te kunnen bieden. Klik hier voor al onze Windows 10 trainingen.
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid