Vergroot je carrièrekansen met een Microsoft certificering!

05-MCP-banners-04

Werk jij met Microsoft producten en technologieën? Dan biedt Microsoft jou de mogelijkheid om een Microsoft Certified Professional (MCP) certificering te behalen. Met een MCP certificering toon je aan over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken en ben je altijd up-to-date. Alle reden dus om je verder in de wereld van Microsoft certificeringen te verdiepen!

Jouw pad naar succes

Microsoft Learning PartnerVoor zowel beginners als experts zijn er diverse certificeringen te behalen. Als erkend Microsoft Learning Partner bieden wij ondersteuning bij alle richtingen en niveaus. Ongeacht welk pad je neemt, een certificering geeft je carrière ten alle tijden een boost, maar hoe ga je dit nu aanpakken? Welke trainingen moet je volgen en welke examens moet je afronden?

Met de roadmap van Microsoft zetten wij de mogelijkheden graag voor je op een rij. In de roadmap lees je welke certificeringen er zijn en welke examens je hiervoor dient te behalen. Wil je een maximale kans van slagen? Volg dan een training bij Vijfhart. Met onze gecertificeerde docenten en officieel cursusmateriaal, bieden wij jou een optimale voorbereiding. En ben jij in het bezit van Microsoft Assurance Vouchers? Dan heb je zelfs recht op gratis trainingen!

Open hier de Roadmap van Microsoft. Om naar de bijbehorende training te gaan, vul je hier het betreffende examennummer in.

Hercertificeren?

Met een hercertificering verleng je de geldigheid van je certificering. Het speelt dan ook een belangrijke rol in het up-to-date houden van je kennis. Voor de diverse certificeringen gelden verschillende eisen, je leest ze hieronder:

  • MCSA gecertificeerd? Dan hoef je jezelf niet te hercertificeren.
  • MCSE gecertificeerd? Hercertificeer jezelf dan iedere drie jaar. Het gaat hierbij om 1 of 2 examens.
  • MCSD gecertificeerd? Dan dien je jezelf  één keer per twee jaar te hercertificeren. Het gaat hierbij om 1 of 2 examens.

Boek nu je examen bij Pearson VuePearson Vue

Sinds 1 januari 2015 kun je voor alle Microsoft examens bij Certiport (Pearson Vue) terecht. Het is dan ook niet langer mogelijk om deze examens bij Prometric af te nemen. Lees hier hoe jij je Microsoft examen kunt boeken.

Zijn er nog vragen of heb je interesse in een Microsoft certificeringstraject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088 – 54 27 848.

 

 

 

Tags:
CertificeringExamenMCPMCSAMCSDMCSEMicrosoft Learning PartnerSQL ServerWindows Server
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid