Hoe wij werken

Praktijkgericht onderwijs
De praktijk is waar het gebeurt. Daar stemmen wij ons lesmateriaal en ons cursusaanbod op af.  Je krijgt bij ons theorie en gaat zelf ook aan de slag. Leren door te doen is namelijk niet alleen leuker maar ook beter.

Persoonlijk
Hou je van een snelle en persoonlijke benadering? Wij ook! Bij ons geen ingewikkelde belmenu’s en antwoordapparaten. Je hebt een persoonlijk contactpersoon die je direct kan helpen bij al je (opleidings)vragen! Maak kennis met ons.

Volledig onafhankelijk
Wij varen onze eigen koers en zijn uiterst flexibel in ons opleidingsaanbod. Wij nemen onze onafhankelijkheid als opleider bloedserieus en daarom heeft geen enkele softwareleverancier een vinger in de pap. Heb jij een opleidingsvraag? Bel ons gerust. Ons brede aanbod en uitgebreide netwerk van freelance trainers, specialisten en andere opleiders garandeert een oplossing.

Cedeo-erkend
Wat onze klanten van onze IT cursussen en trainingen vinden, zegt veel over de kwaliteit. Om die kwaliteit goed in de gaten te houden, voeren we twee keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek uit. Daarvoor schakelen we de onafhankelijke organisatie Cedeo in. Meer dan 80% van onze cursisten moet tevreden of zeer tevreden zijn om de Cedeo-erkenning te krijgen. Dit is ons voor de vijfde keer op rij gelukt. Daar zijn we best trots op!

Contact

  Pageloader
  Onderwerpen
  Actieve filters: Wis alle filters
  Pageloader
  Algemene voorwaarden

  Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid